Hej där! Jag älskar att förbättra hemsidor med hjälp av statistik. Låter du mig använda cookies för att samla in anonym besöksdata?
Se hantering av personuppgifter för mer information.

Välkommen till min värld av färg, form och funktion!

Bakom Studio Strömma finns jag, Malin Stenström. Jag kombinerar min konstnärliga ådra med teknikens möjligheter för att hjälpa små och medelstora företag att sticka ut online med professionell webbdesign och grafisk profilering.

Malin Stenström, webbdesigner som driver Studio Strömma, sitter vid en laptop.En laptop på ett skrivbord med en Pantone-färgpalett och en kaffekopp bredvid.Strategisk webbdesign i en genomtänkt process med sitemap, wireframes och mockups.Malin Stenström, webbdesigner och grafisk formgivare, vid en laptop.

Hej, det är jag som är Malin!

Jag är en vetgirig kreatör som finner mening i att skapa vacker och funktionell design. Jag har jobbat i över 10 år som webbdesigner och grafisk formgivare och har en kandidatexamen i grafisk design och kommunikation.

Jag strävar efter att skapa design som både är estetiskt tilltalande, användarvänlig och engagerande.

Malin Stenström, webbdesigner som driver Studio Strömma, sitter vid en laptop.

Jag hjälper dig att förverkliga din kreativa vision

Efter att ha arbetat många år på webbyrå tog jag äntligen steget och startade mitt eget företag, Studio Strömma. Som frilansande designer är jag en flexibel partner i din resa mot att förverkliga dina visioner. Jag har fullt fokus på ditt projekt och tar mig tid att förstå din verksamhet för att skapa en personlig design som tar dig dit du vill.

En laptop på ett skrivbord med en Pantone-färgpalett och en kaffekopp bredvid.

Jag erbjuder skräddarsydd design för olika behov

Jag förstår att varje företagare har unika visioner och behov när det kommer till sin online-närvaro. Därför erbjuder jag hemsidespaket och designpaket för olika budgetnivåer - alltid med genomtänkt och skräddarsydd design utifrån din verksamhet och ditt varumärke.

Strategisk webbdesign i en genomtänkt process med sitemap, wireframes och mockups.

I mig får du en lyhörd designer som tar dig framåt

När du jobbar med mig får du en tillgänglig och lyhörd partner som nyfiket intresserar sig för din verksamhet. Jag strävar alltid efter att ha en tydlig och förutsägbar process som vägleder dig till ett bra resultat. Tillsammans tar vi ditt varumärke till nästa nivå!

Malin Stenström, webbdesigner och grafisk formgivare, vid en laptop.